xFonka Recepty na xkuchtik.cz

ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY | BRNĚNSKÁ TLAČENKA.

INGREDIENCE: 1 kg vepřového bůčku, 1 kg vepřové plece, 505g vepřových jater, 1kg vepřové kůže, sůl, mletý pepř, třený česnek, majoránka.POSTUP PŘÍPRAVY: Dobře vyprané kůže uvaříme v mírně osolené vodě do poloměkka a jemně je umeleme. Bůček a plec nakrájíme za syrová na úhledné kousky. Játra krátce povaříme v nesolené vodě a pak nakájíme na jemné nudličky. Vše v míse promícháme a osolíme (na 1 kg masa 20 g soli), přidáme třený česnek, mletý pepř a majoránku. Plníme do tlačenkových střev a v horké ..

ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY | BRNĚNSKÁ TLAČENKA.

INGREDIENCE: 1 kg vepřového bůčku, 1 kg vepřové plece, 505g vepřových jater, 1kg vepřové kůže, sůl, mletý pepř, třený česnek, majoránka.POSTUP PŘÍPRAVY: Dobře vyprané kůže uvaříme v mírně osolené vodě do poloměkka a jemně je umeleme. Bůček a plec nakrájíme za syrová na úhledné kousky. Játra krátce povaříme v nesolené vodě a pak nakájíme na jemné nudličky. Vše v míse promícháme a osolíme (na 1 kg masa 20 g soli), přidáme třený česnek, mletý pepř a majoránku. Plníme do tlačenkových střev a v horké ..

ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY | NÍZKOKALORICKÁ TLAČENKA Z ROSTLINNÉHO MASA ROBI.

INGREDIENCE: 5 vepřových nožiček nebo 200g vepřových kůží, 600g rostlinného masa ROBI(nudličky), třený česnek, sůl, mletý pepř, mleté nové koření, vegeta, kořenová zelenina, zelený hrášek. POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřové nožičky nebo kůže dobře očistíme, vypereme a v osolené vodě mírným varem uvaříme do měkka spolu s kořenovou zeleninou. Dobře uvařené nožičky nebo kůže obereme, jemně umeleme, vmícháme propláchnuté a okapané nudličky ROBI, na kostičky nakrájenou vařenou kořenovou zeleninu a hrášek. Výv ..

ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY | NÍZKOKALORICKÁ TLAČENKA Z ROSTLINNÉHO MASA ROBI.

INGREDIENCE: 5 vepřových nožiček nebo 200g vepřových kůží, 600g rostlinného masa ROBI(nudličky), třený česnek, sůl, mletý pepř, mleté nové koření, vegeta, kořenová zelenina, zelený hrášek. POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřové nožičky nebo kůže dobře očistíme, vypereme a v osolené vodě mírným varem uvaříme do měkka spolu s kořenovou zeleninou. Dobře uvařené nožičky nebo kůže obereme, jemně umeleme, vmícháme propláchnuté a okapané nudličky ROBI, na kostičky nakrájenou vařenou kořenovou zeleninu a hrášek. Výv ..

ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY | VEGETARIÁNSKA TLAČENKA Z ROSTLINNÉHO MASA ROBI.

INGREDIENCE: Kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel) nakájená na nudličky, 600g ROBI- nudličky, zelený hrášek, 50g želatiny, kostka slepičího bujónu, vegeta, sůl, mletý pepř, drobně nakrájena cibule.POSTUP PŘÍPRAVY: Kořenovou zeleninu a cibuli uvaříme do měkka v 1 litru vody spolu s kostkou slepičího bujónu. Vývar scedíme přes síto a do 6 dl teplého 70-80°C vmícháme propláchnuté a okapané nudličky ROBI, kořenovou zeleninu a zeleny hrášek. Ochutíme vegetou, podle potřeby solí a mletým pepřem. P ..

ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY | VEGETARIÁNSKA TLAČENKA Z ROSTLINNÉHO MASA ROBI.

INGREDIENCE: Kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel) nakájená na nudličky, 600g ROBI- nudličky, zelený hrášek, 50g želatiny, kostka slepičího bujónu, vegeta, sůl, mletý pepř, drobně nakrájena cibule.POSTUP PŘÍPRAVY: Kořenovou zeleninu a cibuli uvaříme do měkka v 1 litru vody spolu s kostkou slepičího bujónu. Vývar scedíme přes síto a do 6 dl teplého 70-80°C vmícháme propláchnuté a okapané nudličky ROBI, kořenovou zeleninu a zeleny hrášek. Ochutíme vegetou, podle potřeby solí a mletým pepřem. P ..

 

 

 

xFonka Nejnovější na xkuchtik.cz

KARPATSKÝ GULÁŠ. ..

INGREDIENCE: 700g zvěřiny bez kostí (srnčí, jelení, z černé zvěře, případně i zaječí), 60g slaniny, 2 cibule, sůl, sladká mletá pa ...

Celý recept

GRILOVANÉ SVÍČKOVÉ Ř ..

INGREDIENCE: 4plátky svíčkové, 4 lžíce oleje, mletý pepř, sůl, 150g majonézy, 2 stroužky česneku, 2 sterilované okurky. POSTUP PŘÍPRAVY: Plátky sví ...

Celý recept

OŠKVARKOVÉ TYČINKY ..

INGREDIENCE: 250 g polohrubej múky, 200 g škvarek, 2 dcl mlieka, 20 g droždia, 1 vajcový žĺtok, mleté čierne korenie, soľ. POSTUP PRIPRAVY: Do ...

Celý recept

KEBAB ŠČOKLA (z Ostr ..

"Čokla pacneme pantokem. Dyš němame čokla bo pantok, toš na Ostravje dem do řeznika a cap-carap vepřovy buček." :-) Teď važně. POSTUP PŘÍPRAVY: Kil ...

Celý recept

NOVOROČNÍ ZELŇAČKA ( ..

INGREDIENCE: 250 g hovězího masa, 3 lžíce oleje, 2 velké oloupané cibule, 1 ½ lžíce ml. papriky, 25 g sušených hub, 250 g vepřového masa, 160 g ...

Celý recept

VÁNOČNÍ RYBÍ POLÉVKA ..

INGREDIENCE: 1 očištěná rybí hlava, vnitřnosti (jikry nebo mlíčí), 2 cibule, 2 bobkové listy, sůl, 1 mrkev, 1 petržel, 1 celeru, 2 lžíce hrubé mouky n ...

Celý recept

xFonka Kategorie na xkuchtik.cz