xFonka Recepty na xkuchtik.cz

ZABIJAČKA OMÁČKA | VALAŠSKÁ ZABIJAČKOVÁ OMÁČKA.

INGREDIENCE: 120g sádla, 150g hladké mouky, vývar z hlavy, nálev z kysaného zelí, 1 větší cibule, sůl, mletý pepř, mleté nové koření, majoránka, třený česnek, bobkový list, cukr.POSTUP PŘÍPRAVY: Na sádle zpěníme drobně nakájenou cibuli. Přidáme mouku a zpracujeme na jíšku, kterou osmahneme do zlatova. Zalijeme 0,5 1 nálevu ze zelí a části vývaru z hlav. Dobře rozšleháme, přidáme bobkový list a nové koření. Podle potřeby hustotu omáčky upravíme vývarem. Mírně provařujeme za stálého míchání asi 15 ..

 

 

 

xFonka Nejnovější na xkuchtik.cz

KEBAB ŠČOKLA (z Ostr ..

"Čokla pacneme pantokem. Dyš němame čokla bo pantok, toš na Ostravje dem do řeznika a cap-carap vepřovy buček." :-) Teď važně. POSTUP PŘÍPRAVY: Kil ...

Celý recept

NOVOROČNÍ ZELŇAČKA ( ..

INGREDIENCE: 250 g hovězího masa, 3 lžíce oleje, 2 velké oloupané cibule, 1 ½ lžíce ml. papriky, 25 g sušených hub, 250 g vepřového masa, 160 g ...

Celý recept

VÁNOČNÍ RYBÍ POLÉVKA ..

INGREDIENCE: 1 očištěná rybí hlava, vnitřnosti (jikry nebo mlíčí), 2 cibule, 2 bobkové listy, sůl, 1 mrkev, 1 petržel, 1 celeru, 2 lžíce hrubé mouky n ...

Celý recept

MUJ VÁNOČNÍ BRAMBORO ..

Poměr surovin je daný množstvím, chutí a fantazii kdo jak chce mít salát chuťově odlišný. Během tohoto procesu průběžně ochutnávám a podle chuti přid ...

Celý recept

RYBÍ POLÉVKA S KNEDL ..

INGREDIENCE: Rybí hlava a kůže, mrkev, celer, petržel, 20 g másla nebo rostl. tuku, 20 g hlad. mouky. Knedlíčky: 300 g rybího masa vařeného, 1-2 ve ...

Celý recept

ORIENTALSKÝ KAPR ..

POSTUP PŘÍPRAVY: Kapra rozporcujeme, osolíme a opepříme a v rozpáleném oleji opečeme po obou stranách. Pak jej z pánve vyjmeme, do oleje dáme nakrájen ...

Celý recept

xFonka Kategorie na xkuchtik.cz