Recepty na xkuchtik.cz

RECEPTY | DATABÁZE ÉČEK

Éčka v potravinách - přídatné látky - jsou používány z mnoha důvodů: pro prodloužení trvanlivosti, jako ochrana před zkázou, ale také pro zlepšení chuti, vzhledu a vůně a dokonce i pro vytvoření dojmu vysokého obsahu ovoce, vajec, másla, přírodních šťáv apod. Pokud je pro Vás důležitá zdravá výživa, je důležité se v éčkách orientovat.  Mezi éčky jsou totiž jak látky neškodnéa látky prospívající vašemu zdraví, tak i škodlivá éčka, která mohou vyvolávat zdravotní obtíže. ..

 

 

Nejnovější na xkuchtik.cz

KAPUSTA DUŠENÁ S HOU ..

INGREDIENCE: 500 g kapusty, sůl, voda, 60 g másla, 50 g cibule, 150 g očištěných čerstvých hub (klouzky, křemenáče, kozáky, holubinky opěnky, čirůvky ...

Celý recept

HOUBY V OCTĚ. ..

POSTUP PŘÍPRAVY: Do octa nakládáme všechny druhy jedlých hub, jsou-li mladé, tvrdé a zdravé. Nejchutnější jsou ve směsi, kdy každá houba má jinou chuť ...

Celý recept

CELEROVÝ SALÁT S OŘE ..

INGREDIENCE: 400 g sterilovaného celeru, l velká mrkev, 2 jablka, 50 g jader vlašských ořechů, 50 g majolky, 5 lžic sladké smetany, 1/2 lžičky cukru, ...

Celý recept

PIKANTNÍ HOVĚZÍ ROŠT ..

POSTUP PŘÍPRAVY: Roštěnky se hodně naklepou, osolí, trochu opepří, po jedné straně obalí v mouce a na omastku zprudka opečou po obou stranách na ...

Celý recept

ČESKÉ ZELÍ (Recept z ..

POSTUP PŘÍPRAVY: Hlávka zelí se rozčtvrtí, košťál vyřízne, zelí se nakrájí na nudličky. Na sádle zpění se drobně usekaná cibule, zelí se do toho vloží ...

Celý recept

ZELENINOVÝ PUDING (R ..

  POSTUP PŘÍPRAVY: 4 housky nakrájejí se na kostky a polijí asi ¼ l mléka, do něhož se rozkvedlali 4 žloutky. Když je houska rozmočená, ...

Celý recept

Kategorie na xkuchtik.cz