xFonka Recepty na xkuchtik.cz

VNITŘNOSTI | VEPŘOVÝ MOZEČEK S VEJCI

INGREDIENCE: 600g vepřového mozečku, 100g cibule, 150g sádla, 12 vajec, sůl, mletý pepř, kmín. POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřový mozeček zalijeme teplou vodou, odblaníme opláchneme a rozsekáme. Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli přidáme mozeček, osolíme okořeníme a 5-10 minut podusíme. Pak přidáme rozmíchaná vejce a na plotně mícháme do zhoustnutí. Dochutíme. Podáváme posypané zelenou petrželkou nebo pažitkou s vařenými brambory nebo s tmavým chlebem. ..

 

 

xFonka Nejnovější na xkuchtik.cz

SÁDLO A ŠKVARKY ..

Škvaření sádla: Na škvaření je třeba použit vždy jen syrové sádlo čerstvé. Z vepřového kusu jsou dva druhy sádla, které musíme oddělit a zpracovávat s ...

Celý recept

SÁDLO A ŠKVARKY ..

Škvaření sádla: Na škvaření je třeba použit vždy jen syrové sádlo čerstvé. Z vepřového kusu jsou dva druhy sádla, které musíme oddělit a zpracovávat s ...

Celý recept

POLÉVKA Z OVESNÝCH V ..

POSTUP PŘÍPRAVY: 1. Asi 80 g vloček se dá do studené vody, osolí a zvolna vaří do měkka. V polévce ze zbylých kostí z pečeně se vaří na nudl ...

Celý recept

GULÁŠ Z KRÁLIKA ..

INGREDIENCE: Předek z králíka, srdce, Plíce, játra, ledvinky, 4 lžíce sádla, 1 velká cibule 1 lžíce mleté sladké papriky, sůl, 1 lžíce hladké mouky, m ...

Celý recept

MUJ VÁNOČNÍ BRAMBORO ..

Poměr surovin je daný množstvím, chutí a fantazii kdo jak chce mít salát chuťově odlišný. Během tohoto procesu průběžně ochutnávám a podle chuti přid ...

Celý recept

HORNORAKOUSKÉ HOUSKO ..

INGREDIENCE: 6 včerejších rohlíků, 2 syrová vejce, 1/8 l mléka, 50 g rostlinného tuku nebo škvařeného vepřového sádla, 2 lžíce jemné pokrájené cibule, ...

Celý recept

xFonka Kategorie na xkuchtik.cz