Recepty na xkuchtik.cz

ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY | KRVAVICE.

INGREDIENCE: 1 kg vepřového laloku, 1 kg vepřové plece, 3 dl vepřové krve, 500g žitné mouky, 100g sádla, 1 cibule, sůl, mletý pepř, mleté nové koření, hřebíček drcený nebo tlučený.POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřový lalok a plec uvaříme v osolené vodě do měkka. Plec umeleme lalok nakrájíme na malé kostičky a obojí maso promícháme. Mouku rozmícháme s krví a kořením. Na sádle osmažíme drobně nakrájenou cibuli, vše promícháme hustotu upravíme vývarem a plníme do tlačenkových střev. Vaříme v horké vodě mírným ..

ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY | BŮČKOVÁ TMAVÁ TLAČENKA.

INGREDIENCE: 1 kg vepřového bůčku, 1kg vepřové plece, 300g vepřové kůže, 3 dl vepřové krve, 1 cibule, mletý pepř sůl, třený česnek, mletý pepř,nové koření, majoránka. POSTUP PŘÍPRAVY: Maso uvaříme v mírně osolené vodě spolu s novým kořením do poloměkka. Kůže vaříme do měkka samostatně. Maso nakrájíme na kostky 1,5 x 1,5 cm velké. Kůže umeleme. Vše dáme do mísy, přilijeme scezenou krev, přidáme jemně nastrouhanou cibuli, ochutíme kořením a třeným česnekem. Solíme opatrně, neboť krev je slaná. Po ..

ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY | BŮČKOVÁ TMAVÁ TLAČENKA.

INGREDIENCE: 1 kg vepřového bůčku, 1kg vepřové plece, 300g vepřové kůže, 3 dl vepřové krve, 1 cibule, mletý pepř sůl, třený česnek, mletý pepř,nové koření, majoránka. POSTUP PŘÍPRAVY: Maso uvaříme v mírně osolené vodě spolu s novým kořením do poloměkka. Kůže vaříme do měkka samostatně. Maso nakrájíme na kostky 1,5 x 1,5 cm velké. Kůže umeleme. Vše dáme do mísy, přilijeme scezenou krev, přidáme jemně nastrouhanou cibuli, ochutíme kořením a třeným česnekem. Solíme opatrně, neboť krev je slaná. Po ..

ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY | SLEZSKA TLAČENKA.

INGREDIENCE: 500 g vepřového laloku, 1 kg vepřové plece, 1 kg vepřového jazyka 1 srdíčko, 300g vepřových jater; 500g vepřové kůže, sůl, mletý pepř strouhaný zázvor, hřebíček, kmín, podle potřeby i vegeta.POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřové maso, jazyk a srdce uvaříme ve slané vodě do měkka. Játra krátce povaříme samostatně v nesolené vodě, až z nich neteče krev. Dobře očištěné kůže uvaříme samostatně do měkka. Po uvaření maso a droby vyndáme z vývarů jazyk očistíme od bílého povlaku a vše nakrájíme na. kos ..

ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY | SLEZSKA TLAČENKA.

INGREDIENCE: 500 g vepřového laloku, 1 kg vepřové plece, 1 kg vepřového jazyka 1 srdíčko, 300g vepřových jater; 500g vepřové kůže, sůl, mletý pepř strouhaný zázvor, hřebíček, kmín, podle potřeby i vegeta.POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřové maso, jazyk a srdce uvaříme ve slané vodě do měkka. Játra krátce povaříme samostatně v nesolené vodě, až z nich neteče krev. Dobře očištěné kůže uvaříme samostatně do měkka. Po uvaření maso a droby vyndáme z vývarů jazyk očistíme od bílého povlaku a vše nakrájíme na. kos ..

ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY | GALATINA Z VEPŘOVÉHO BŮČKU A JATER.

INGREDIENCE: 1 kg vepřového bůčku, 10 vajec, 200g vepřových jater, 100 g .strouhanky, 100 g hladké mouky (sušené mléko), sůl, vegeta, strouhaný muškátový oříšek, třený česnek, zelená petrželka.POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřová játra nakrájíme na plátky a v horké vodě oblanšírujeme. Bůček bez kůže nakrájíme na drobné kostičky. Plátky jater nakrájíme na jemné nudličky. V míse bůček i játra smícháme s celými vejci, strouhankou a sušeným mlékem nebo hladkou moukou. Ochutíme vegetou, solí třeným česnekem a mu ..

ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY | TLAČENKA KREVNÍ.

INGREDIENCE: Polovina vepřové hlavy, 1 vepřové koleno, 500g vepřové plece, 300g vepřových kůží, 1 vepřové srdce, 2 dl vepřové krve, sůl, mletý pepř, třený česnek, majoránka. POSTUP PŘPRAVY: Maso uvaříme stejným způsobem jako u předchozího receptu - zabijačková tlačenka. Kůže uvaříme samostatně, vývar použijeme k masu. Maso nakrájíme na drobnější kostky, kůže jemně semeleme. Vše pak v míse promícháme se scezenou krvi, ochutíme třeným česnekem a kořením. Podle potřeby zředíme vývarem. Směs plníme ..

ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY | TLAČENKA KREVNÍ.

INGREDIENCE: Polovina vepřové hlavy, 1 vepřové koleno, 500g vepřové plece, 300g vepřových kůží, 1 vepřové srdce, 2 dl vepřové krve, sůl, mletý pepř, třený česnek, majoránka. POSTUP PŘPRAVY: Maso uvaříme stejným způsobem jako u předchozího receptu - zabijačková tlačenka. Kůže uvaříme samostatně, vývar použijeme k masu. Maso nakrájíme na drobnější kostky, kůže jemně semeleme. Vše pak v míse promícháme se scezenou krvi, ochutíme třeným česnekem a kořením. Podle potřeby zředíme vývarem. Směs plníme ..

ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY | TLAČENKA SVĚTLÁ.

INGREDIENCE: polovina vepřové hlavy, 1 kg vepřové plece, 500g vepřových kůží, 300g vepřových jater, kořenová zelenina, 1 cibule, třený česnek, sůl, mletý pepř, majoránka.POSTUP PŘÍPRAVY: Dobře očištěnou a opranou hlavu dáme vařit do mírně osolené vody spolu s vepřovou plecí a kořenovou zeleninou uvaříme do měkka. Očištěné kůže vaříme samostatně v menším množství mírně osolené vody. Játra povaříme také samostatně, a to krátce v neosolené vodě (při vpichu nesmí vytékat krev). Maso z hlavy obereme ..

ZABIJAČKA TLAČENKY A GALATINY | TLAČENKA SVĚTLÁ.

INGREDIENCE: polovina vepřové hlavy, 1 kg vepřové plece, 500g vepřových kůží, 300g vepřových jater, kořenová zelenina, 1 cibule, třený česnek, sůl, mletý pepř, majoránka.POSTUP PŘÍPRAVY: Dobře očištěnou a opranou hlavu dáme vařit do mírně osolené vody spolu s vepřovou plecí a kořenovou zeleninou uvaříme do měkka. Očištěné kůže vaříme samostatně v menším množství mírně osolené vody. Játra povaříme také samostatně, a to krátce v neosolené vodě (při vpichu nesmí vytékat krev). Maso z hlavy obereme ..

 

 

 

Nejnovější na xkuchtik.cz

 

Kategorie na xkuchtik.cz