Pečený králík s kedlubnami na víně

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / KRÁLÍK / 


Od Jirky Nohy

INGREDIENCE: Rozporcovaného králíka,slaninu,nebo uzené maso, šalvěj, dvě kedlubny, bobkové listy, kmín, med, bílé víno, zakysanou smetanu a sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: Porce králíka posolíme a prošpikujeme slaninou nebo uzeným masem a šalvějí. Na dno pekáčku dáme zbytek slaniny nakrájené na kostičky, rozložíme porce králíka, polijeme medem a okmínujeme. Mezi porce vložíme oloupané a na plátky nakrájené kedlubny, bobkové listy a podlijeme bílým vínem a pečeme přikryté. Během pečení poléváme výpekem a vývarem. Když maso měkne, odkryjeme a necháme porce zrůžovět. Na konec přidáme zakysanou smetanu a necháme dojít. Podáváme s bramborovým knedlíkem nebo noky.



Pečený králík s kedlubnami na víně Pečený králík s kedlubnami na víně



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,90 | Hodnotilo: 1046 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz