Recepty na xkuchtik.cz

ZABIJAČKA PAŠTIKY | ANGLICKÁ PAŠTIKA

INGREDIENCE: 600g vepřového bůčku bez kosti a kůže, 800g vepřové plece, 100g hladké mouky, 60g sušeného mléka, 10 vajec, sůl, mletý pepř, drcený kmín. POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřový bůček a vepřovou plec nakrájíme na kousky, prosolíme a necháme 24 hodin odležet. Pak maso jemně umeleme, přidáme koření, sůl, 4 vejce, hladkou mouku, dobře vyšleháme s postupným přidáváním rozpuštěného sušeného mléka a ochutíme. Vyšlehanou paštiku plníme do olejem vymazané formy tak, že naplníme asi polovinu formy, pak ..

ZABIJAČKA PAŠTIKY | ANGLICKÁ PAŠTIKA

INGREDIENCE: 600g vepřového bůčku bez kosti a kůže, 800g vepřové plece, 100g hladké mouky, 60g sušeného mléka, 10 vajec, sůl, mletý pepř, drcený kmín. POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřový bůček a vepřovou plec nakrájíme na kousky, prosolíme a necháme 24 hodin odležet. Pak maso jemně umeleme, přidáme koření, sůl, 4 vejce, hladkou mouku, dobře vyšleháme s postupným přidáváním rozpuštěného sušeného mléka a ochutíme. Vyšlehanou paštiku plníme do olejem vymazané formy tak, že naplníme asi polovinu formy, pak ..

ZABIJAČKA PAŠTIKY | MASOVÁ PAŠTIKA

INGREDIENCE: 500 g vepřového bůčku bez kosti a kůže, 800g vepřové plece, sůl, 100g hladké mouky, 50-60 g sušeného mléka, trochu vývaru na rozmíchání sušeného mléka, paštikové koření. POSTUP PŘÍPRAVY: 500 g vepřového bůčku bez kosti a kůže, 800g vepřové plece, sůl, 100g hladké mouky, 50-60 g sušeného mléka, trochu vývaru na rozmíchání sušeného mléka, paštikové koření.< a vepřovou plec jíme na kousky prosolíme a necháme v chladu 24 hodin odležet. Pak jemně umeleme a podle chuti paštikové koření ..

ZABIJAČKA PAŠTIKY | MASOVÁ PAŠTIKA

INGREDIENCE: 500 g vepřového bůčku bez kosti a kůže, 800g vepřové plece, sůl, 100g hladké mouky, 50-60 g sušeného mléka, trochu vývaru na rozmíchání sušeného mléka, paštikové koření. POSTUP PŘÍPRAVY: 500 g vepřového bůčku bez kosti a kůže, 800g vepřové plece, sůl, 100g hladké mouky, 50-60 g sušeného mléka, trochu vývaru na rozmíchání sušeného mléka, paštikové koření.< a vepřovou plec jíme na kousky prosolíme a necháme v chladu 24 hodin odležet. Pak jemně umeleme a podle chuti paštikové koření ..

ZABIJAČKA PAŠTIKY | DOMÁCÍ ZABIJAČKOVÁ PAŠTIKA

INGREDIENCE: 800 g vařeného nebo dušeného vepřového bůčku, 500g syrových vepřových jater, 500g syrového vepřového laloku, 300g vařené vepřové kůže, 100g sušeného mléka, sůl, paštikové koření.POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřové laloky nakrájíme a necháme 24 hodin odležet posypané rychlosolí“ (dusičnan). Po odležení vepřový bůček, játra a kůže dvakrát jemně umeleme spolu s laloky. Ochutíme paštikovým kořením, podle chuti dosolíme a vyšleháme v kutru nebo mixerem. Hustotu upravíme ve vývaru rozmíchaným sušený ..

ZABIJAČKA PAŠTIKY | DOMÁCÍ ZABIJAČKOVÁ PAŠTIKA

INGREDIENCE: 800 g vařeného nebo dušeného vepřového bůčku, 500g syrových vepřových jater, 500g syrového vepřového laloku, 300g vařené vepřové kůže, 100g sušeného mléka, sůl, paštikové koření.POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřové laloky nakrájíme a necháme 24 hodin odležet posypané rychlosolí“ (dusičnan). Po odležení vepřový bůček, játra a kůže dvakrát jemně umeleme spolu s laloky. Ochutíme paštikovým kořením, podle chuti dosolíme a vyšleháme v kutru nebo mixerem. Hustotu upravíme ve vývaru rozmíchaným sušený ..

ZABIJAČKA PAŠTIKY | JÁTROVÁ PAŠTIKA

INGREDIENCE: 500 g vepřových jater, 500g vepřové plece, 1 kg vepřového bůčku (můžeme použít i výřez, pokud je tučný), 1 cibule, sádlo, sůl, paštikové koření. POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřové maso nakrájíme na kousky, prosolíme solí (nebo rychlosolí - na 1 kg masa 20 g soli) a necháme 12 až 24 hodin proležet. Pak dáme do kastrolu, mírně podlejeme vodou a pod poklicí dusíme nebo pečeme v troubě spolu s na sádle osmaženou cibuli do měkka. Necháme vychladnout, pak jemně dvakrát až třikrát umeleme spolu s ..

ZABIJAČKA PAŠTIKY | JÁTROVÁ PAŠTIKA

INGREDIENCE: 500 g vepřových jater, 500g vepřové plece, 1 kg vepřového bůčku (můžeme použít i výřez, pokud je tučný), 1 cibule, sádlo, sůl, paštikové koření. POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřové maso nakrájíme na kousky, prosolíme solí (nebo rychlosolí - na 1 kg masa 20 g soli) a necháme 12 až 24 hodin proležet. Pak dáme do kastrolu, mírně podlejeme vodou a pod poklicí dusíme nebo pečeme v troubě spolu s na sádle osmaženou cibuli do měkka. Necháme vychladnout, pak jemně dvakrát až třikrát umeleme spolu s ..

ZABIJAČKA PAŠTIKY | BÍLÁ PAŠTIKA.

INGREDIENCE: 600 g vepřových jater, 600g vepřové plece, 400g tučného vepřového bůčku nebo laloku, 2 vejce, 2 dl sladké smetany, 200 g polohrubé mouky, 100 g sádla, 1 cibule, paštikové koření, špetka mleté skořice, sůl.POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřová játra dvakrát jemně umeleme spolu s cibuli a předem na drobno nakrájenou a na sádle osmaženou cibulí. Zvlášť pak umeleme maso. Ručním šlehačem nebo na robotu vyšleháme játra spolu s vejci, postupně přidáváme mleté maso a důkladně vymícháme. Přidáme smetanu, ..

ZABIJAČKA PAŠTIKY | BÍLÁ PAŠTIKA.

INGREDIENCE: 600 g vepřových jater, 600g vepřové plece, 400g tučného vepřového bůčku nebo laloku, 2 vejce, 2 dl sladké smetany, 200 g polohrubé mouky, 100 g sádla, 1 cibule, paštikové koření, špetka mleté skořice, sůl.POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřová játra dvakrát jemně umeleme spolu s cibuli a předem na drobno nakrájenou a na sádle osmaženou cibulí. Zvlášť pak umeleme maso. Ručním šlehačem nebo na robotu vyšleháme játra spolu s vejci, postupně přidáváme mleté maso a důkladně vymícháme. Přidáme smetanu, ..

 

 

 

Nejnovější na xkuchtik.cz

 

Kategorie na xkuchtik.cz