Recepty na xkuchtik.cz

VEPŘOVÉ KÝTA | MARINOVANÉ VEPŘOVÉ ŘÍZKY

INGREDIENCE: 4 řízky z kýty. Marináda: 2 vejce, lžička soli, po půl lžíce pepře, drceného kmínu, majoránky, sladké papriky, worcesteru, hořčice, kari, Vegety, 2 lžíce kečupu. POSTUP PŘÍPRAVY: Ze všech přísad ušleháme marinádu a na 24 hodin do ní naložíme řízky. Opékáme po obou stranách na oleji a podáváme s bramborami. ..

VEPŘOVÉ KÝTA | VEPŘOVÁ KÝTA PO ORIENTÁLSKU

INGREDIENCE: 750 g vepřové kýty, 200 g žampiónů, 2 vejce, 2 lžíce Solamylu, 4 lžíce oleje, 200 g zelí, 1 dl bílého vína, 1 lžičky chilli, 1 lžička cukru, 2 lžíce sójové omáčky, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřovou kytu nakrájíme na tenké nudličky V misce je zaprášíme Solamylem a zalijeme rozšlehanými vejci. Dobře promícháme a nejméně hodinu necháme v chladnu odležet. Mezitím nakrájíme na tenké nudličky zelí a podusíme do poloměkka v osolené vodě, na lžíci oleje podusíme na plátky nakrájené houby. ..

VEPŘOVÉ KÝTA | VEPŘOVÉ MASO NA PIVU

INGREDIENCE: 750 g vepřového masa (nejlépe z kýty), 3 lžíce oleje nebo sádla, 7 lžic kečupu, 3 stroužky česneku, 1 velká cibule, 2 pórky, 2 dl 12° piva, sůl, pepř. POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřové maso nakrájíme na nudličky (jako na čínu), osolíme a opepříme. V kastrole rozehřejeme tuk, vhodíme připravené maso a za stálého míchání ho opékáme. Pak přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek, kečup a podlijeme pivem. Dusíme asi 15 minut a přidáme na plátky nakrájený pórek a ještě ..

VEPŘOVÉ KÝTA | PIVOVARSKÉ VEPŘOVÉ MASO

INGREDIENCE: 500 g vepřového masa z kýty, sůl, pepř, 1 lžičky papriky, 3 stroužky česneku, 1 dl světlého piva 12°, 5 lžic kečupu, 1 červená a 1 zelená paprika , 1 větší cibule, olej nebo sádlo. POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřové maso nakrájíme na nudle, osolíme je a opepříme. V pánvi s vyšším okrajem nebo v kastrole rozpálíme sádlo nebo olej, vhodíme připravené maso a za stálého míchání opékáme. Koncem opékání přidáme papriku, česnek nakrájený na tenké plátky a podlijeme pivem. Dusíme až téměř doměkka. ..

VEPŘOVÉ KÝTA | ŘÍZKY S KVĚTÁKEM.

INGREDIENCE: 600 g vepřové kýty, 1 malý květák, 100 g oleje, 100 g másla, 4 plátky krůtí šunky, 4 plátky tvrdého sýra, pepř, sůl, pažitka. POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřové řízky naklepeme, okraje nařízneme, aby se maso nekroutilo, osolíme je a opepříme. Z obou stran opečeme v rozpáleném oleji. Pak řízky urovnáme do máslem vymazaného pekáčku, na ně navršíme růžičky květáku, uvařeného předem v osolené vodě, opepříme je, okořeníme nasekanou pažitkou a přikryjeme plátky šunky a sýra. Zakapeme máslem a zape ..

VEPŘOVÉ KÝTA | ČÍNSKÉ KUNG - PAO

INGREDIENCE: 500 g vepřové kýty, 2 ½ lžičky maizeny, sůl, ml. pepř, 1 vejce, trocha sušeného zázvoru, 2 cibule, 1 feferonka, olej, 70 g arašídů, 3 červené nebo barevné papriky4 lžíce sojové omáčky. POSTUP PŘÍPRAVY: Kýtu nakrájíme na nudličky a vložíme do misky. Přidáme zázvor, vejce, maizenu trochu soli a ml. pepř. Dobře promícháme a 45 minut necháme odležet. Papriky nakrájíme na nudličky. Cibuli nakrájíme na kolečka. Feferonky zbavíme semínek a nakrájíme nadrobno. V hluboké pá ..

VEPŘOVÉ KÝTA | NÁMOŘNICKÉ MASO

INGREDIENCE: 750g vepřového masa z kýty, sůl, pepř, 3 lžíce oleje, 3 lžíce cibule, 100 g sladkokyselých okurek, 200 g sterilovaných kapií, feferonky, 5 lžic pikantního kečupu, worcester. POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřové maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a na horkém oleji za stálého míchání ze všech stran opečeme. Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, kterou necháme zesklovatět, vložíme na menší kousky nakrájené okurky, kapie, rozsekané feferonky, kečup, pokapeme několika kapkami worce ..

VEPŘOVÉ KÝTA | ZNOJEMSKÁ PEČENĚ

INGREDIENCE: 6 plátků vepřové kýty, sůl, mletý pepř, hořčice, 1 kostka masoxu, 100 g kabanosu, 100 g kyselých okurek, trochu hladké mouky, olej, 2 vejce uvařená natvrdo. POSTUP PŘÍPRAVY: Plátky masa lehce naklepeme a z obou stran osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a obalíme v mouce. Na rozpáleném oleji je prudce z obou stran opečeme a vyndáme. Do zbylého tuku nasypeme pokrájenou cibuli, osmažíme a vrátíme k ní maso. Zalijeme horkou vodou (aby bylo maso ponořené), přidáme masox, přiklopíme pokl ..

VEPŘOVÉ KÝTA | ŘÍZKY V TĚSTÍČKU

POSTUP PŘÍPRAVY: 4 vepřové řízky (nebo kuřecí), 2 celá vejce, 1 lžička soli, 1/2 lžičky pepře, 1 lžička worcesteru, 1 lžička maggi, 1 lžička hořčice, 2 lžíce solamylu a 2 stroužky česneku. Do těstíčka maso naložíme na 24 hod a poté smažíme na rozpáleném tuku. ..

VEPŘOVÉ KÝTA | KATŮV ŠLEH IV

INGREDIENCE: 750 g vepřové kýty, 150 g cibule, 100 g naložených okurek, 100 g sterilovaných kapií, 100 g kečupu, 3 feferonky, olej, worcester, sůl, mletý pepř. POSTUP PŘÍPRAVY: Plátky vepřového masa pokrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji osmažíme (orestujeme) skoro do měkka. Přidáme cibuli pokrájenou na kostičky a necháme zesklovatět. Pak vložíme pokrájené okurky a kapie, nadrobno pokrájené feferonky, kečup, několik kapek worcesteru a krátce podusíme (do změknutí masa). ..

 

 

 

Nejnovější na xkuchtik.cz

 

Kategorie na xkuchtik.cz