HOUBOVÝ KOTLÍK II.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / HOUBY / 


Francouzká kuchyně.

INGREDIENCE: 100 g másla, 4 cibule, 1,2 kg čerstvých hub, 6 rajčat, petrželka, tymián, sůl, maizena, 400 g šunky.

POSTUP PŘÍPRAVY: Na másle necháme zesklovatět drobně nakrájenou cibuli, pak přidáme na kousky nakrájené houby a podusíme. Přidáme na kousky nakrájená rajčata, sekanou petrželku, tymián, sůl a krátce podusíme. Zahustíme máčenou maizenou, přidáme na nudličky nakrájenou šunku, prohřejeme a podáváme s bagetami nebo vekou.



HOUBOVÝ KOTLÍK II. HOUBOVÝ KOTLÍK II.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,01 | Hodnotilo: 1374 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz