VEJCE ORSINI (Itálie).

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / VEJCE / 




INGREDIENCE: 20 g másla, 30 g parmazánu, sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: Rozklepneme vejce, bílky oddělíme a žloutky ponecháme ve skořápkách. Z bílků ušleháme tuhý sníh, rozprostřeme jej na velkou pánev s rozpuštěným máslem, poprášíme solí a kolem kraje do něj ve stejných vzdálenostech umístíme žloutky. Do mezer mezi žloutky nasypeme strouhaný parmazán. Zapékáme deset minut, tzn. až sníh ztuhne.



VEJCE ORSINI (Itálie). VEJCE ORSINI (Itálie).



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1364 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz