PLNĚNÉ KEDLUBNY VE SMETANOVÉ OMÁČCE.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZELENINA / 




INGREDIENCE: 4 velké nebo 8 malých kedluben, sůl, olej, 20g másla, 30g hl. mouky, šálek smetany, 50g strouhaného sýra, petrželka. Náplň: 400g pečeného masa (kuřecí, vepřové), šálek vařené rýže, 1 vejce, 20g másla, sůl, ml. pepř. POPSTUP PŘÍPRAVY: Oloupané předem vydlabané (ze strany od kořene) kedlubny krátce povaříme v osolení vodě, po okapání naplníme, vložíme do vymaštěného kastrolu, podlijeme trochou vývaru z kedluben a dusíme nebo pečeme pod poklicí. Mezitím připravíme omáčku: z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji trocho vývaru z kedluben a části smetany, rozšleháme a povaříme asi 1 hodiny. Pak vmícháme zbylou smetanu, sýr, jemně nasekanou petrželku a mladé středové kedlubnové lístečky a vaříme až se sýr roztaví a omáčka zhoustne. Příprava náplně: Drobně nakrájené maso krátce podusíme na másle přidáme rýži, rozšlehaná vejce, sůl, pepř a promícháme.

PLNĚNÉ KEDLUBNY VE SMETANOVÉ OMÁČCE. PLNĚNÉ KEDLUBNY VE SMETANOVÉ OMÁČCE.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1348 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz