POLÉVKA Z PESTŘECŮ

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / HOUBY / 




INGREDIENCE.: 300g pestřců, 1 velká cibule, 1 lžíce másla nebo tuku, 3/4 l vývaru, 2 lžíce zeleninové směsi, sůl, pepř, lžička houbového koření, lžíce sekané petrželky. POSTUP PŘÍPRAVY: Pestříce se očistí, sloupnou, operou a jen velké houby se rozpůlí. Pak se opékají na másla s cibulkou nakrájenou na kostičky. Cibulka nesmí příliš zhnědnout. Doplní se vývarem. Přidá se zelenina a koření a vaří se 15 minut na středním ohni. Před podáváním se ochutí houbovým kořením a posype se petrželkou. Podáváme horké.

POLÉVKA Z PESTŘECŮ POLÉVKA Z PESTŘECŮ



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,97 | Hodnotilo: 1443 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz