SKOPOVÁ ŽEBÍRKA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ / 




INGREDIENCE: 4 žebírka, 2 velké cibule, 80 g másla, 60 g hladké mouky, 1/4l sladké smetany, 1 žloutek, mletý bílý pepř, strouhaný muškátový oříšek, sůl, strouhaný parmazán, trochu strouhanky. POSTUP PŘÍPRAVY: Skopová žebírka naklepáme, osolíme, opepříme a opečeme na másle po.jedné straně. Cibule uvaříme ve slané vodě a rozemeleme. Nyní si připravíme sv8tlou jíšku. Tu smícháme s cibulovou kaší a rozdělíme zhruba na polovinu. Do jedné poloviny nalijeme sladkou smetanu, přidáme žloutek, trochu mletého bílého pepře, muškátového oříšku, soli a nastrouhaného parmazánu. Rozmícháme na kaši, kterou na prst vysoko naneseme na opečenou stranu žebírek. Nožem na ní naznačíme mřížku, posypeme trochou strouhanky, parmazánu, pokropíme máslem a žebírka dáme na pekáči do trouby. Druhou polovinu rozmícháme také se sladkou smetanou, přidáme pepř, oříšek, parmazán, dáme však vařit za stálého míchání do páry. Touto omáčkou se hotová žebírka podlijí.

SKOPOVÁ ŽEBÍRKA. SKOPOVÁ ŽEBÍRKA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,01 | Hodnotilo: 1395 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz