KOROPTEV PETRA VOKA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZVĚŘINA / ZVĚŘINA BAŽANT KOROPTEV / 




INGREDIENCE: 1 mladá koroptev, 200 g másla, 1 citrón, 2 žloutky, 50 g žampiónů nebo hříbků, 1 rajské jablíčko, mletý pepř.

POSTUP PŘÍPRAVY: Koroptev vykucháme, stáhneme z kůže a rozdělíme na čtvrtky, které osolíme, opepříme a dusíme na másle s čerstvými žampióny či hříbky, cibulí a rajským jablíčkem. Než maso změkne, připravíme omáčku ze žloutků a dvou lžic hovězího vývaru. Šleháme ji na otevřeném ohni do zhoustnutí, zašleháme do ní ještě rozpuštěné máslo a přidáme citrónovou šťávu a sůl. Je-li maso měkké, vyndáme je a do omáčky propasírujeme šťávu z koroptve i se zeleninou a houbami. Vařit ji již nesmíme, protože by se srazila. Omáčku dáme na talíř, teprve potom maso a podáváme s osmaženými toasty či bílou vekou.



KOROPTEV PETRA VOKA. KOROPTEV PETRA VOKA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1401 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz