PŘESNÍDÁVKA Z JABLK

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE / 


Od Idisky

INGREDIENCE: jablka - 3 kg,  cukr krupice 400 g, pudinkový prášek vanilkový - 2 balíčky. 

POSTUP PŘÍPRAVY: Do oloupaných a nastrouhaných jablk přidáme 2 litry vody, cukr a vaříme 45 minut. V 1/2 litru vody rozmícháme a uvaříme pudinky a přidáme do jablečného pyré. Vše přepasírujeme přes sítko na hladkou kaši. Nemixujeme, protože se tak tvoří bublinky a přesnídávka by se zkazila! Plníme do skleniček a sterilizujeme 20 minut při teplotě 85 °C. Dobrou chuť přeje Idiska.



PŘESNÍDÁVKA Z JABLK PŘESNÍDÁVKA Z JABLK



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1362 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz