RAVIOLI S TVAROHOVOU NÁPNÍ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / TĚSTOVINY / 


Italská kuchyně.

INGREDIENCE: 300g poloh. mouky, 3 vejce, 1 lžíce oleje, sůl, mouka na vál. Náplň: 3 cibule 70 g másla, 1 svazek petrželky, 250 g měkkého tvarohu. Omáčka: 700 g rajčat 2 stroužky česneku, 2 lžíce olivového oleje, sůl, pepř.

POSTUP PŘÍPRAVY: Do mísy nasypeme mouku, přidáme rozšlehaná vejce s olejem, špetku soli a vše zpracujeme v hladké těsto. Hotové těsto zabalíme do fólie a necháme v chladu 40 minut odpočinout. Mezitím nakrájíme cibuli nadrobno a necháme na rozehřátém másle zesklovatět. Vmícháme najemno nasekanou petrželku a tvaroh. Rajčata nakrájíme na malé kousky, dáme do kastrolu, ve kterém jsme rozehřáli olej a dusíme, dokud se rajčata nerozdusí. Ochutíme je solí, pepřem a prolisovaným česnekem. Na pomoučněném vále vyválíme tenký plát, ze kterého vypichujeme kolečka a průměru 7 cm. Polovinu koleček potřeme rozšlehaným bílkem a do středu dáme náplň. Zakryjeme druhou polovinou koleček a okraje silně stiskneme tvořítkem nebo rukou k sobě. Vkládáme je do vroucí vody a vaříme je asi 6 minut. Podáváme je přelité rajčatovou omáčkou a posypané nastrouhaným tvrdým sýrem.



RAVIOLI S TVAROHOVOU NÁPNÍ. RAVIOLI S TVAROHOVOU NÁPNÍ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1365 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz