JABLKA VE VLASTNÍ ŠŤÁVĚ

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE / 




INGREDIENCE: Mísa jablk, na každou sklenici l lžíce cukru a 2 lžíce vody. POSTUP PŘÍPRAVY: Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a vložíme je do okyselené vody. Když jsou všechna jablka připravena, nastrouháme je na struhadle na plátky nebo na silnější nudličky, trochu prosladíme, napěchujeme do sklenic, na povrch vlijeme 2 lžíce vody, sklenice uzavřeme a sterilujeme 50 minut varem. Po té době je vyjmeme, necháme ochladit a uložíme. Jablka ve vlastní šťávě používáme na plnění závinů, různých koláčů a řezů a také k přípravě žemlovky.

JABLKA VE VLASTNÍ ŠŤÁVĚ JABLKA VE VLASTNÍ ŠŤÁVĚ



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1449 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz