KAPR NA RAJČATOVÉ ŠŤAVĚ

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY KAPR / 


Na Štědrovečerní stůl !!

INGREDIENCE: 4 porce kapra, 100 g čerstvých hub nebo žampionů, 500 g rajčat, 100 g oleje, 50 g másla, l cibule, l citrón, l dl bílého vina, 100 g paprik, l stroužek česneku, pepř, sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: Porce ryby osolíme, opepříme a v oleji z obou stran krátce opečeme. Zvlášť podusíme na kolečka pokrájená spařená rajčata, která pak prolisujeme. Do vypečené stavy z rybího masa dáme drobně nakrájenou cibuli, osmahneme ji, přidáme plátky hub, papriku pokrájenou na nudličky, připravenou podušenou rajčatovou dužinu a směs zalijeme bílým vínem. Ochutíme utřeným česnekem a citrónovou šťávou. Krátce podusíme. Připravené porce kapra vložíme do tukem vymazané zapékací misky, přelijeme směsí, pokapeme rozpuštěným máslem a dáme dodusit do trouby.



KAPR NA RAJČATOVÉ ŠŤAVĚ KAPR NA RAJČATOVÉ ŠŤAVĚ



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1353 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz