GULÁŠ SELSKÝ(Recept z třicátých let minulého století)

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / STARÉ RECEPY / 




POSTUP PŘÍPRAVY: Špička nebo hlava od svíčkové rozkrájí se drobně, nechá se na opečené cibulce a omastku asi 5 minut rychle škvařit, osolí, opepří a přidá se pálivá paprika. Několik uvařených brambor, rozkrájených na malé plátky, opeče se na slanině, smísí s masem, dá se do vhodné nádoby, nalijí se na ní 2 rozkvedlané lehce solené vejce, a nechá se v troubě dodělat.
 



GULÁŠ SELSKÝ(Recept z třicátých let minulého století) GULÁŠ SELSKÝ(Recept z třicátých let minulého století)



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,96 | Hodnotilo: 657 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz