SKOPOVÉ NA „MARJÁNCE“.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO SKOPOVÉ JEHNĚČÍ / 




INGREDIENCE: asi 600 g skopového masa bez kostí nebo skopové kýty, sůl, 3 menší cibule, asi 3 mrkve, 1 malá Petržel, /2 celeru, rostlinný tuk nebo olej, 2 stroužky česneku, mletý pepř, majoránka (marjánka), 2 lžíce hladké mouky, šálek mléka nebo sladké smetany.

POSTUP PŘÍPRAVY: Omyté maso nakrájíme na větší kostky a vložíme je do vařící vody. Přidáme sůl, oloupanou, rozkrojenou I cibuli a očištěnou kořenovou zeleninu vcelku. Vaříme v tlakovém hrnci nebo mírným varem pod pokličkou. Měkké maso vyjmeme a vývar procedíme. Oloupanou, drobné nasekanou zbylou cibuli a polovinu utřeného česneku osmahneme v kastrolu na tuku, přidáme drobné pokrájenou zeleninu z vývaru, zamícháme a zalijeme šálkem vývaru. Přidáme zbylý česnek, špetku pepře, lžičku majoránky a zalijeme smetanou, ve které jsme rozšlehali hladkou mouku. Dobře promícháme, podle chuti přisolíme (případné ještě zředíme vývarem) a krátce povaříme. Omáčku přecedíme do jiného kastrolu, zeleninu přitom lžící hodně rozmačkáme přes cedník, přidáme vařené maso a prohřejeme. Obdobným způsobem můžeme také připravit hovězí maso. Příloha: houskový nebo bramborový knedlík.



SKOPOVÉ NA „MARJÁNCE“. SKOPOVÉ NA „MARJÁNCE“.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,73 | Hodnotilo: 695 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz