• TRESKA PO AZOVSKU

    INGREDIENCE: 4 porce tresky, 100 g oleje, 50 g hladké mouky, 1 cibule, 1/2 celeru, 1 mrkev, 1/2 petržele, 2 lžíce rajčatového protlaku, šálek vývaru, 1 kyselá okurka, bobkový list, tymián, sladká paprika, 3 zrnka nového koř ...
    Read More

    TRESKA PO AZOVSKU
  • VELIKONOČNÍ KAPR V SÝROVÉ OMÁČCE

    INGREDIENCE: 4 větší porce kapra (nebo jiné sladkovodní ryby), 1 citrón, 200 g žampionů, 1lžíce másla, tuk na smažení, sůl.Omáčka: 3/4 / sladké smetany, 2 vejce, 150 g strouhaného sýra.POSTUP PŘÍPRAVY: Oči&sca ...
    Read More

    VELIKONOČNÍ KAPR V SÝROVÉ OMÁČCE
  • PEČENÝ CANDÁT

    INGREDIENCE: 1 candát (asi 1,3 kg), šťáva z l citrónu, 50 g másla, 1 stroužek česneku, 1 svazek kopru, 1 svazek petrželky, sůl, pepř, 50 ml zeleninového vývaru, 200 g kysané smetany.POSTUP PŘÍPRAVY: Candáta omyjeme, osuš&ia ...
    Read More

    PEČENÝ CANDÁT
  • SRNČÍ GULÁŠ (Recept z třicátých let minulého století)

    POSTUP PŘÍPRAVY: Odleželé přední srnčí maso se nakrájí na kousky a dá na zapěněnou cibuli dusit. Osolí se, přidá sladká paprika, opepří a podlévá se vodou se šťávou z rajských jabl&ia ...
    Read More

    SRNČÍ GULÁŠ (Recept z třicátých let minulého století)
  • SKOPOVÁ ŽEBÍRKA SE ZELENIOU (Recept z třicátých let minulého století)

    POSTUP PŘÍPRAVY: Tři pěkné mrkve se pokrájí na nudličky a v málo vody napolo uvaří. Poté se k nim přidá stejné množství drobně krájeného celeru a vaří do měkka. Osolí se to, trochu oslad&iacut ...
    Read More

    SKOPOVÁ ŽEBÍRKA SE ZELENIOU (Recept z třicátých let minulého století)
  • LIST PLNĚNÝ UZENÝM MASEM (Srbsko)

    INGREDIENCE: 400 g hlávkového zelí, 250 g uzeného masa, 150 g telecího masa, lžíce strouhané housky, 1 vejce, 2 lžíce rajčatového protlaku, 3 dl kyselé smetany, 1 lžíce hrubé mouky, podle chuti sůl a pepř.POSTUP PŘ&I ...
    Read More

    LIST PLNĚNÝ UZENÝM MASEM (Srbsko)

xFonka Další recepty na xkuchtik.cz

Přírodní medicína získává v poslední době stále více na popularitě

Vymačkejte 1 citron do 1 lžíce olivového oleje a zapamatujete si to do konce svého života


Přírodní medicína získává v poslední době stále více na popularitě. Je to hlavně proto, že za poměrně málo peněz umožňuje léčit mnohé nemoci, ale bez .....

ocet,jablečný,sirup,léčivý,rada

Pití jablečného octu před spaním na dobro změní váš život

Jablečný ocet má obrovské množství různých použití.
Jablečný ocet má obrovské množství různých použití. Přidává se do koláčů, okurek, či salátů. No po zředění s vodou ho můžeme používat i přímo na pití .....

Na 600 ml mléka potřebujeme: 100 g máku, 600 ml vody.

MAKOVÉ MLÉKO


INGREDIENCE: Na 600 ml mléka potřebujeme: 100 g máku, 600 ml vody. POSTUP PŘÍPRAVY: Mák v obsahu vápníku předstihuje mléčné výrobky o mnoho koňskýc .....

700 ml jablečného octa, 0,5 dcl očištěného a utřeného česneku, 0,5 dcl na jemno nakrájené cibule, 2 čerstvé feferonky (čím štiplavější, tím lépe), 0,5 dcl nastrouhaného zázvoru, 2 polévkové lžíce nastrouhaného křenu. 2 polévkové lžíce práškové kurkumy, 1 skleněnou nádobu o objemu 1 litr (například sklo na zavařování)

Nejlepší přírodní antibiotikum( Vyléčí každou infekci a zabije parazity)


INGERDIENCE: 700 ml jablečného octa, 0,5 dcl očištěného a utřeného česneku, 0,5 dcl na jemno nakrájené cibule, 2 čerstvé feferonky (čím štiplavější, t .....

xFonka Nejčtenější na xkuchtik.cz

PIKANTNÍ VELIKONOČNÍ ..

INGREDIENCE: 2 kostky zeleninového vývaru, 200 g vepřového ramínka, 200 g telecího hrudí, 200 g uzeného masa, 6 housek, 1 hrst mladých kopřiv, ½ lžíce nasekané pažitky, 6 vajec, sůl, mletý čern ...

Celý recept

VELIKONOČNÍ SEKANÁ ..

INGREDIENCE: 250 g tučného vepřového bůčku, 250 g telecího masa, 250 g uzeného bůčku, 5 až 6 žemlí, 6 vajec, sůl, několik stroužků česneku, muškátový květ nebo oříšek, tuk na vymazání pekáče. ...

Celý recept

VELIKONOČNÍ KOBLIHY ..

INGREDIENCE: 600 g hrubé mouky, 4 žloutky, 70 g cukru, 0,3 l mléka, 40 g droždí, 1 citrón, 2 lžíce rumu, 80 g tuku, meruňkový džem, olej na smažení. POSTUP PŘÍPRAVY: Do části vlažného mléka ...

Celý recept

VELIKONOČNÍ KRÁLÍK ..

INGREDIENCE: 1 králíka, 1 malé hlávky zelí, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 2 pórky, 1 červená kapie, sůl, 1 lžička kari, 1 dcl bílého vína, 1 dcl vody nebo vývaru, 1 vejce, 3 lžičky Solamylu, 1 ...

Celý recept

VELIKONOČNÍ MAZANEC ..

INGREDIENCE: 220 g hladké mouky, 150 g hrubé mouky, 90 g moučkového cukru, 90 g rostlinného tuku flora, 2 žloutky, 30 g mandlí, 20 g rozinek, 20 g droždí, 1,5 dl mléka, 1 vanilkový cukr POSTUP PŘÍP ...

Celý recept

VELIKONOČNÍ ČESKÉ VD ..

POSTUP PŘÍPRAVY: Na 1 kg polohrubé mouky 1 žloutek, 2 lžíce cukru, 2 lžíce másla nebo jiného omastku, z 30 g droždí kvásek, trochu soli a dle potřeby vlažného mléka se zpracuje dobře v tužší ...

Celý recept

xFonka Nejnovější na xkuchtik.cz

KVĚTÁK ZAPEČENÝ SE S ..

INGREDIENCE: 2 květáky, 250 g salámu, 4 vejce, 100 g másla nebo rostlinného tuku, sůl, petrželka. POSTUP PŘÍPRAVY: Květák očistíme, namočíme do stu ...

Celý recept

VELIKONOČNÍ KRÁLÍK ..

INGREDIENCE: 1 králíka, 1 malé hlávky zelí, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 2 pórky, 1 červená kapie, sůl, 1 lžička kari, 1 dcl bílého vína, 1 dc ...

Celý recept

VELIKONOČNÍ KOBLIHY ..

INGREDIENCE: 600 g hrubé mouky, 4 žloutky, 70 g cukru, 0,3 l mléka, 40 g droždí, 1 citrón, 2 lžíce rumu, 80 g tuku, meruňkový džem, olej na sma ...

Celý recept

VELIKONOČNÍ SEKANÁ ..

INGREDIENCE: 250 g tučného vepřového bůčku, 250 g telecího masa, 250 g uzeného bůčku, 5 až 6 žemlí, 6 vajec, sůl, několik stroužků česneku, mušká ...

Celý recept

VELIKONOČNÍ VÁNOČKA ..

INGREDIENCE: 500 g hl. mouky, 500 g polohrubé mouky, 220 g Hery, 220 g cukru, 4 žloutky, 60 g droždí, 450 ml mléka citrónová kůra trochu soli 4 ...

Celý recept

VELIKONOČNÍ MAZANEC ..

INGREDIENCE: 220 g hladké mouky, 150 g hrubé mouky, 90 g moučkového cukru, 90 g rostlinného tuku flora, 2 žloutky, 30 g mandlí, 20 g rozinek, 20 g dro ...

Celý recept

xFonka Kategorie na xkuchtik.cz

Odběr novinek