MRKEV V ALOBALU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZELENINA / 




INGREDIENCE: 120g mrkve nebo karotky, 10 g másla, sůl, petrželka.

POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěnou, na plátky nakrájenou mrkev osolíme, dáme na kousek fólie alobalu, polijeme 1-2 lžícemi vody, navrch položíme čerstvé máslo a pečlivě zabalíme. Balíček položíme na plech nebo na mřížku do trouby a pečeme. Zabalenou mrkev můžeme také dát do kastrolku, podlít malým množstvím vody a dusit pod poklicí. Takto upravenou mrkev můžeme podat k masovému pokrmu buď samotnou, nebo ji smíchat se lžíci konzervovaného hrášku nebo ji obložit 2 růžičkami vařeného květáku či promíchat s lístky dušené kedlubny nebo pokrájenou vařenou nebo sterilovanou fazolkou. Zeleninu vždy vkusně upravujeme na talíř a pokud možno sypeme ě sekanou petrželkou nebo zdobíme snítkou kadeřavé petrželky.



MRKEV V ALOBALU. MRKEV V ALOBALU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1342 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz