KRÁLÍK ZAPEČENÝ V NÁDIVCE.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / KRÁLÍK / 




INGREDIENCE: 4 porce králíka upečeného ve směsi slaniny a másla, máslo na pokapání.
Nádivka: 3 žemle, trochu studeného mléka, 3 vejce, 40g másla, 2 stroužky česneku, muškátový oříšek, sůl, petrželka.

POSTUP PŘÍPRAVY: Na nádivku utřeme žloutky s máslem, osolíme, ochutíme strouhaným muškátovým oříškem, česnekem utřeným se solí a nadrobno nakrájenou petrželkou. Přidáme žemle nakrájené na kostičky, zvlhčené mlékem a mírně vymačkané, a tuhý sníh z bílků. Příliš řídkou nádivku můžeme zahustit trochou strouhanky, ovšem řidší nádivka je po upečení vláčnější. Upečeného králíka vykostíme, teplé maso srovnáme do vymaštěného pekáčku, zalijeme nádivkou, pokapeme dobře rozehřátým máslem a v předehřáté troubě dozlatova zapečeme. Rozkrájíme na porce, na talířích podlijeme zbylou horkou šťávou z pečeného králíka a podáváme s vařenými brambory a se salátem.



KRÁLÍK ZAPEČENÝ V NÁDIVCE. KRÁLÍK ZAPEČENÝ V NÁDIVCE.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1354 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz