PAPRIKOVÉ LUSKY PO RUMUNSKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZELENINA / 




INGREDIENCE: 400 g zelených paprikových lusků, 2 vejce, 4 lžíce oleje, 1 větší cibule, sůl a mletý pepř. POSTUP PŘÍPRAVY: Paprikové lusky spaříme v horké osolené vodě, vychladíme a necháme odkapat. Na jedné třetině oleje osmahneme očištěnou nadrobno nakrájenou cibuli do růžova, zalijeme rozmíchanými vejci, osolíme, opepříme a za stálého míchání vejce srazíme. Míchanými vejci pak plníme paprikové lusky, které dusíme na zbývajícím tuku s trochou vývaru. Podáváme přelité vlastní šťávou. Vhodnou přílohou je dušená ryže.

PAPRIKOVÉ LUSKY PO RUMUNSKU. PAPRIKOVÉ LUSKY PO RUMUNSKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1356 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz