FAZOLOVÝ HRNEC PO ŘECKU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / LUŠTĚNINY / 




INGREDIENCE: 500g bílých fazolí, 600 g cibule, 200 g oleje, 1 l vody, podle chuti sůl, špetka mletého pepře, špetka mleté papriky. POSTUP PŘÍPRAVY: Přebrané fazole zalijeme studenou vodou tak, aby byly úplně potopené a necháme přes noc máčet. Druhý den je uvaříme do měkka a vodu z nich slijeme do nádoby. Na oleji usmažíme na kolečka nakrájenou cibuli a přidáme sůl, mletý pepř a papriku. Do vymazané ohnivzdorné misky klademe vrstvu fazolí a usmaženou cibuli. Horní vrstva jsou vždy fazole. Povrch pokapeme zbývajícím olejem, dolijeme vodou z fazolí a zapečeme ve středně vyhřáté troubě. Po 20 minutách podáváme v misce, ve které jsme fazole zapékali.

FAZOLOVÝ HRNEC PO ŘECKU. FAZOLOVÝ HRNEC PO ŘECKU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1363 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz