RIZOTO (po Parmsku).

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RÝŽE / 




POSTUP PŘÍPRAVY: Do většího kastrolu dáme 3 plátky másla a drobně nasekanou větší cibuli, kterou necháme zpěnit. Přidáme rýži, zamícháme, aby se zamastila. Zalijeme sklenkou bílého vína, mícháme. Osolíme, přidáme hovězí vývar nebo bujónovou kostku a trochu vody, postupně, po naběračkách, a občas mícháme. Až je rýže uvařená, tj. al dente, tj. ne rozvařená, zhasneme, přidáme 2-3 plátky másla, dle chuti trochu pepře a hodně strouhaného parmazánu. Mícháme. Necháme v kastrolu pod pokličkou asi 3min. odpočinout a podáváme.

RIZOTO (po Parmsku). RIZOTO (po Parmsku).



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1347 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz