FAZOLE (po Toskánsku).

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / LUŠTĚNINY / 




POSTUP PŘÍPRAVY: Fazole, koupíme raději větší, dáme do tlakového hrnce, přidáme dostatečné množství vody, nadrobno nakrájenou mrkev, rozmarýn, nakrájený petržel, bazalku, šalvěj, případně tymián a 1hod. vaříme v přetlakovém hrnci. Posolíme a necháme částečně vychladnout. Do vlažných fazolí přidáme hodně dobrého salátového olivového oleje, trochu strouhaného parmazánu a servírujeme jako přílohu k masu, nebo i jako předkrm. Dobré i druhý den.

FAZOLE (po Toskánsku). FAZOLE (po Toskánsku).



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1399 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz