SVÍČKOVÁ NA SLANINĚ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO HOVĚZÍ / 


Dobré.

INGREDIENCE: 500 g hovězí svíčkové v celku, sůl, ml. pepř, olej, 10 tenkých plátků slaniny, 250 ml masového bujónu, 150 ml červeného vína, 1 lžíce hořčice.

POSTUP PŘÍPRAVY: maso osolíme, okořeníme a v rozehřátém oleji opečeme ze všech stran. Opečené maso vyjmeme z pánve a po vychladnutí ho obalíme plátky slaniny, pevně převážeme nití, osolíme a okořeníme. V pekáči zahřejeme trošku oleje, maso z každé strany krátce opečeme, vložíme do trouby předehřáté na 180°C a pečeme. Během pečení ho podléváme bujónem, červeným vínem a vlastní šťávou. Upečené maso vyndáme z pekáče, zabalíme do alobalu a dáme zpět do vypnuté trouby. Do výpeku přidáme hořčici, mouku, osmažíme, rozředíme 200 ml vody, rozšleháme a krátce povaříme. Maso nakrájíme na plátky a při podávání ho přelijeme omáčkou. Příloha: bramborové knedlíky.



SVÍČKOVÁ NA SLANINĚ. SVÍČKOVÁ NA SLANINĚ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1452 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz