OMÁČKA Z RYZCŮ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / OMÁČKY / 




INGREDEIENCE: 150 až 200g pravých ryzců, 30g másla, sůl, kmín, 1dl vývaru připraveného z kostky masoxu, 1/2l základní omáčky bílé, trochu citrónové šťávy a 1/8 l kysané smetany.

POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěné ryzce nadrobno pokrájíme, vložíme do kastrolu na rozehřáté máslo, osolíme, okmínujeme a dusíme doměkka. Při dušení podléváme vývarem. Měkké ryzce vmícháme i se šťávou do připravené základní omáčky bílé, okyselíme citrónovou šťávou a ještě krátce povaříme. Nyní omáčku s plotny odstavíme a vmícháme do ní kysanou smetanu. Podáváme ji k vařenému hovězímu masu, s máslovými noky, houskovými knedlíky nebo s bramborovými šiškami.



OMÁČKA Z RYZCŮ. OMÁČKA Z RYZCŮ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1354 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz