KEČUP PODLE M. SANDTNEROVÉ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZAVAŘOVÁNÍ ZELENINA / 




INGREDIENCE: 2 kg vyzrálých rajčat, 250 g jablk, 250 g cibule, 1/8 l octa nebo 1/41 4% vinného octa, po špetkách skořice, mletého utlučeného hřebíčku, 1/2 lžičky mleté papriky, l lžíce soli, 150 g cukru.

POSTUP PŘÍPRAVY: Rajčata, jablka a cibuli omyjeme, z jablk vykrojíme jádřince, cibuli oloupeme a vše pokrájíme na kousky. Vhodíme do kastrole, doplníme octem, kořením, solí a cukrem a uvaříme dohusta. Můžeme přidat větší špetku Sorbanu proti plísním. Vařící kečup nalijeme do skleniček, zavíčkujeme, sklenice obrátíme dnem vzhůru a necháme vychladnout.



KEČUP PODLE M. SANDTNEROVÉ. KEČUP PODLE M. SANDTNEROVÉ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,96 | Hodnotilo: 500 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz