TOKIJSKÉ VEJCE: (Tokio tamago)

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / VEJCE / 




INGREDIENCE: 300 g mletého masa (nejlépe směs vepřového a hovězího), 50 g nadrobno nakrájené cibule, 2 vejce, sůl, pepř, 8 natvrdo vařených vajec, olej na smažení, strouhanka, hladká mouka.

POSTUP PŘÍPRAVY: Mleté maso smícháme s cibulí, 1 vejcem, pepřem a solí. Je-li směs řídká, přidáme trochu strouhanky. Natvrdo uvařená vejce jednotlivě obalíme v mouce a potom v masové směsi. Vzniknou velké koule, které znovu obalujeme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Pozvolna smažíme na oleji. Jako přílohu podáváme kopeček rýže, malou hromádku vařených špaget, syrovou nastrouhanou mrkev a studené vařené fazolky.



TOKIJSKÉ VEJCE: (Tokio tamago) TOKIJSKÉ VEJCE: (Tokio tamago)



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,96 | Hodnotilo: 580 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz