KVĚTÁK ZADĚLÁVANÝ (Recept z třicátých let minulého století) 

Právě se nacházíte: Home / RECEPTY / STARÉ RECEPY / 



POSTUP PŘÍPRAVY: 1. Květák rozebraný na větší růžičky se uvaří ve slané vodě, aby zůstal spíše tvrdší. Slitá voda se zasmaží bledou máslovou jíškou a povaří na omáčku. Dobře okapaný květák, aby omáčka neřídla, se do toho vloží a podává s dušenou rýží. Omáčka se může zlepšit šťávou z pečeně.

2. Květák se uvaří jako předešlém předpise, máslová jíška se však zaleje částečně mlékem, částečně vodou slitou z květáku. Omáčka musí být hladká a dosti hustá. Růžičky se do omáčky vloží a nesmí se již vařit, aby nezřídla.



KVĚTÁK ZADĚLÁVANÝ (Recept z třicátých let minulého století)  KVĚTÁK ZADĚLÁVANÝ (Recept z třicátých let minulého století) 



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,93 | Hodnotilo: 506 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz