KOTLETA „PRAŽSKÝ LABUŽNÍK“

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / 




INGREDIENCE: 4 vepřové kotlety, 150g vařené šunky, 120g másla, 80g mouky, sůl, pepř, 2 vařená vejce, 1/2 citrónu, 1/4 l kyselé smetany, 1/2 l bílého vína, 400g čerstvých hříbků či žampiónů. POSTUP PŘÍPRAVY: Kotlety opatrně prořízneme, do každé vložíme plátek šunky, polovinu vařeného vejce a naklepáním okrajů uzavřeme. Osolíme je, opepříme a po obou stranách prudce opečeme na másle nebo na oleji. Potom je podlijeme bílým vínem, přidáme nakrájené hříbky nebo žampióny a necháme pod pokličkou dusit do měkka. Když jsou kotlety hotové, vyjmeme je, omáčku zaprášíme moukou, popřípadě přidáme trochu vývaru, necháme ji krátce povařit a ochutíme kyselou smetanou s citrónovou šťávou. Před podáváním vložíme kotlety znovu do omáčky, kterou necháme ještě jednou přejít varem. Vedle houskových knedlíků lze za přílohu volit vařený chřest.

KOTLETA „PRAŽSKÝ LABUŽNÍK“ KOTLETA „PRAŽSKÝ LABUŽNÍK“



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,95 | Hodnotilo: 374 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz