VELIKONOČNÍ UZENÉ MASO DUŠENÉ V CELERU

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO UZENÉ / 


Tak tu máme zase Velikonoce!!

INGREDIENCE: 500 g uzeného masa, 80 celeru, 40 g mrkve a petržele, 1 cibule, 1/4 l kyselé smetany, 40 g hl. mouky, 4 zrnka pepře, 4 zrnka nového koření, 15 g oleje, pepř, sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěnou petržel a mrkev jemně nastrouháme, celer pokrájíme na hrubší nudličky Na oleji zpěníme posekanou cibuli, vložíme k ní maso a ze všech stran zprudka opečeme. Nakonec orestujeme i připravenou zeleninu. Podlijeme vodou, okořeníme, osolíme a dusíme pod pokličkou doměkka. Měkké maso vyjmeme, omáčku zahustíme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku, a povaříme. Porce na talířích přelijeme omáčkou a ozdobíme kopečky dušeného celeru.



VELIKONOČNÍ UZENÉ MASO DUŠENÉ V CELERU VELIKONOČNÍ UZENÉ MASO DUŠENÉ V CELERU



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,92 | Hodnotilo: 1147 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz