ŠPANĚLSKÁ OMÁČKA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / LUŠTĚNINY / 




INGREDIENCE: 60g tuku, 500g hovězích kostí, 1 celer, 1/2 petržele, 1 /2 mrkve, 30g cibule, 10 zrnek černého pepře, 50g mouky, 20g rajského protlaku, trochu červeného a trochu dezertního vína.

POSTUP PŘÍPRAVY: Rozsekané hovězí kosti, na plátky pokrájenou kořenovou zeleninu a pepř pražíme na tuku: Ještě než je zelenina hnědá, přidáme kolečka cibule a necháme zhnědnout. Posypeme moukou, a až i ta ztmavne, přelijeme vodou, přidáme rajský protlak, červené a dezertní víno a necháme 2 až 3 hodiny vařit. Občas zamícháme a odebereme tuk a pěnu. Nakonec vyjmeme kosti, procedíme a podáváme k hovězímu a zvěřině.



ŠPANĚLSKÁ OMÁČKA. ŠPANĚLSKÁ OMÁČKA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,91 | Hodnotilo: 848 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz