HACHIS DE VEAU. (hašé po Francouzsku) .

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / KRÁLÍK / 




POSTUP PŘÍPRAVY: Hašé upravujeme ze zbytků vařeného nebo pečeného masa všeho druhu, tedy i z králičího; rovněž může být smíseno více druhů. Použijeme-li skopové maso, musíme přidat 2-3 stroužky třeného česneku. Pečené nebo vařené maso nakrájíme, ostrouhanou žemli namočíme na 1/2 hodiny do mléka, pak ji vymačkáme a spolu s nakrájeným masem semeleme. Na rozpuštěném másle zpěníme nadrobno rozsekanou cibulku, přidáme umleté maso, rozmícháme v něm žloutek, osolíme, opepříme (do skopového dáme i špetku majoránky), podlijeme trochou vývaru a chvíli dusíme. Bývá zvykem dávat na každou porci haše ještě sázená vejce, což vyvolává fádní příchuť. Já do hotového haše přimíchám lžičku kremžské hořčice a přizdobím je okurkou. Vařený brambor se k tomu hodí znamenitě.

HACHIS DE VEAU. (hašé po Francouzsku) . HACHIS DE VEAU. (hašé po Francouzsku) .



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,85 | Hodnotilo: 468 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz