Recepty na xkuchtik.cz

ZABIJAČKA PŘÍLOHY | SALÁT Z KYSANÉHO ZELÍ.

INGREDIENCE. 200g kysaného zeli, 200g jablek, 1 mrkev, 3 lžíce, oleje, 1 lžička worcesterské omáčky, 1 lžička cukru, 1/2 lžičky soli, šálek vody. POSTUP PŘÍPRAVY: Zelí překrojíme a smícháme s oloupanými a nastrouhanými jablky a nastrouhanou mrkví. Zakapeme olejem a přelijeme zálivkou z vody, worcesterské omáčky, cukru a soli. Promícháme a můžeme hned podávat. ..

ZABIJAČKA PŘÍLOHY | SALÁT Z KYSANÉHO ZELÍ.

INGREDIENCE. 200g kysaného zeli, 200g jablek, 1 mrkev, 3 lžíce, oleje, 1 lžička worcesterské omáčky, 1 lžička cukru, 1/2 lžičky soli, šálek vody. POSTUP PŘÍPRAVY: Zelí překrojíme a smícháme s oloupanými a nastrouhanými jablky a nastrouhanou mrkví. Zakapeme olejem a přelijeme zálivkou z vody, worcesterské omáčky, cukru a soli. Promícháme a můžeme hned podávat. ..

ZABIJAČKA PŘÍLOHY | MRKEV S JABLKY.

INGREDIENCE: 500g mrkve, 100g cibule 60g rostlinného tuku, sůl, pepř; 20 g cukru, 5 lžíce bílého vína, 250 g jablek POSTUP PŘÍPRAVY: Mrkev oloupáme a nakrájíme na. jemná kolečka. V kastrolu rozpustíme 40 g tuku, zpěníme na něm cibuli, přidáme mrkev. Osolíme, dost opepříme a ochutíme špetkou cukru. Přilijeme víno, přiklopíme pokličkou, zmírníme plamen a 20 minut dusíme. Zeleninu několikrát v zakrytém kastrolu protřepeme. Mezitím oloupeme jablka, vyjmeme z nich jádřince a rozkrájíme je na silněj ..

ZABIJAČKA PŘÍLOHY | MRKEV S JABLKY.

INGREDIENCE: 500g mrkve, 100g cibule 60g rostlinného tuku, sůl, pepř; 20 g cukru, 5 lžíce bílého vína, 250 g jablek POSTUP PŘÍPRAVY: Mrkev oloupáme a nakrájíme na. jemná kolečka. V kastrolu rozpustíme 40 g tuku, zpěníme na něm cibuli, přidáme mrkev. Osolíme, dost opepříme a ochutíme špetkou cukru. Přilijeme víno, přiklopíme pokličkou, zmírníme plamen a 20 minut dusíme. Zeleninu několikrát v zakrytém kastrolu protřepeme. Mezitím oloupeme jablka, vyjmeme z nich jádřince a rozkrájíme je na silněj ..

 

 

 

Nejnovější na xkuchtik.cz

 

Kategorie na xkuchtik.cz