Další recepty na xkuchtik.cz

600 g filetů z kapra, 4 vejce, 2–3 stroužky česneku utřeného se solí, hrst nasekaného libečku, sůl, pepř, 200 g hladké mouky na obalení, sladká mleta paprika, olej na smažení.

KAPŘÍ HRANOLKY.

Na vánoční stůl !!!
INGREDIENCE: 600 g filetů z kapra, 4 vejce, 2–3 stroužky česneku utřeného se solí, hrst nasekaného libečku, sůl, pepř, 200 g hladké mouky na oba .....

8 porcí kapřího masa, 100g mandlí, 100g vlašských ořechů, 1 cibule, 4 stroužky česneku, strouhanka, citrónová šťáva, sůl, pepř, olej, petrželka.

KAPR ZAPEČENÝ S MANDLEMI (Od Oliny)

Na Štědrovečerní stůl !!
INGREDIENCE: 8 porcí kapřího masa, 100 g mandlí, 100 g vlašských ořechů, 1 cibule, 4 stroužky česneku, strouhanka, citrónová šťáva, sůl, pepř, .....

ORIENTALSKÝ,KAPR

ORIENTALSKÝ KAPR

POSTUP PŘÍPRAVY: Kapra rozporcujeme, osolíme a opepříme a v rozpáleném oleji opečeme po obou stranách. Pak jej z pánve vyjmeme, do oleje dáme nakrájen
POSTUP PŘÍPRAVY: Kapra rozporcujeme, osolíme a opepříme a v rozpáleném oleji opečeme po obou stranách. Pak jej z pánve vyjmeme, do oleje dáme nakrájen .....

1 středně velký kapr, sůl, 2 snítky šalvěje nebo sušená šalvěj, 2 lžíce másla, 1 cibule, 100g kořenové zeleniny /celer, petržel, mrkev/, ½ sardelové pasty, 1 lžíce oleje.

KAPR NA ŠALVĚJI

Na Štědrovečerní stůl !!
INGREDIENCE: 1 středně velký kapr, sůl, 2 snítky šalvěje nebo sušená šalvěj, 2 lžíce másla, 1 cibule, 100g kořenové zeleniny /celer, petržel, mrkev/, .....

Kapr, 100 g sušených švestek, 100 g vlašských ořechů, cibule, olej, pepř, sůl.

NADÍVANÝ KAPR (Od Járinky)

Na Štědrovečerní stůl !!
INGREDIENCE: Kapr, 100 g sušených švestek, 100 g vlašských ořechů, cibule, olej, pepř, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Švestky krátce povaříme, vypeckujeme a .....

KAPR,NA,ČESNEKU,PO,SRBSKU

KAPR NA ČESNEKU PO SRBSKU

INGREDIENCE: 4 porce kapra, 60 v oleje, 3 stroužky česneku, petrželka, celerová nať, citrónová šťáva, pepř, sůl, majoránka, l lžíce rajčatového protla
INGREDIENCE: 4 porce kapra, 60 v oleje, 3 stroužky česneku, petrželka, celerová nať, citrónová šťáva, pepř, sůl, majoránka, l lžíce rajčatového protla .....

VANOČNÍ,KAPR,SMAŽENÝ,V,TĚSTÍČKU

VANOČNÍ KAPR SMAŽENÝ V TĚSTÍČKU

INGREDIENCE: 800 g naporcovaného kapra, 3 vejce, 150 g hladké mouky, 200 g mléka, 50 g eidamské cihly, 60
INGREDIENCE: 800 g naporcovaného kapra, 3 vejce, 150 g hladké mouky, 200 g mléka, 50 g eidamské cihly, 60 g kořenové zeleniny, sůl, drcený kmín, polév .....

KAPR,SE,ŽLOUTKOVÝM,KŘENEM,(Francie)

KAPR SE ŽLOUTKOVÝM KŘENEM (Francie)

INGREDIENCE: 1 kg kapra, 60g kořenové zeleniny, 50g cibule, 5 celých pepřů, 5 zrnek nového koření, 2 bobkové listy, 1/8 octa, 1 1 vody, sůl. Omáčka:
INGREDIENCE: 1 kg kapra, 60g kořenové zeleniny, 50g cibule, 5 celých pepřů, 5 zrnek nového koření, 2 bobkové listy, 1/8 octa, 1 1 vody, sůl. Omáčka: .....

 Malý kapr (asi 1,2 kg), šťáva ze 3 citronů, 1,5 dcl oleje, 4 stroužky česneku, 2 lžíce hladké mouky, 2 lžíce mletých mandlí, 3 cibule, 2 dcl bílého přírodního vína, pepř, sůl, petrželová nať.

KAPR NA VÍNĚ V

Na Štědrovečerní stůl !!
INGREDIENCE: Malý kapr (asi 1,2 kg), šťáva ze 3 citronů, 1,5 dcl oleje, 4 stroužky česneku, 2 lžíce hladké mouky, 2 lžíce mletých mandlí, 3 cibule, 2 .....

VÁNONOČNÍ,KAPR,(Od,Evy)

VÁNONOČNÍ KAPR (Od Evy)

INGREDIENCE: 4 větší porce kapra i s kůží, sůl, olej, 40g másla, 2 natvrdo vařená vejce, petrželka.
INGREDIENCE: 4 větší porce kapra i s kůží, sůl, olej, 40g másla, 2 natvrdo vařená vejce, petrželka. POSTUP PŘÍPRAVY: Střed každé porce nařízneme a d .....

Kúsky umytého, vykosteného a na plátky kapora, hladkú múku, vajce, olej, syr s modrou plesňou.

ZAPEKANÝ KAPR S NIVOU (Od Magdy z Galanty)

Na Štědrovečerní stůl !!
INGREDIENCE: Kúsky umytého, vykosteného a na plátky kapora, hladkú múku, vajce, olej, syr s modrou plesňou. POSTUP PŘÍPRAVY: Plátky ryby osolíme, o .....

KAPŘÍ KROKETY

Na Štědrovečerní stůl !!
Náhrada za klasického kapra (je to bez kostí). INGREDIENCE: Kapr (cca1kg), 2 housky, 200 ml mléka, 2 vejce, sůl, špetka muškátového květu, olej. P .....

 

ISKASA: Nejčtenější na xkuchtik.cz

DATABÁZE ÉČEK ..

Éčka v potravinách - přídatné látky - jsou používány z mnoha důvodů: pro prodloužení trvanlivosti, jako ochrana před zkázou, ale také pro zlepšení chuti, vzhledu a vůně a dokonce i pro vytvoření ...

Celý recept

ŠPAGETY ZAPEČENÉ S U ..

INGREDIENCE: 300g špaget, sůl, 200g vařeného uzeného masa, kousek mrkve, celeru, brokolice a pórku, olej, strouhanka, 3 vejce, 1 l mléka, 50g tvrdého sýra.POSTUP PŘÍPRAVY: Špagety uvaříme, scedíme a n ...

Celý recept

RYCHLÁ BÁBOVKA Z POM ..

INGREDIENCE: 200g poloh. mouky, 150g mouč. cukru, 1 pomazánkové máslo, 3 vejce, 1 vanilkový cukr, 1 prášku do pečiva, rozinky.POSTUP PŘÍPRAVY: Všechny přísady smícháme dohromady a upečeme ve vymaštěné ...

Celý recept

Trička s logem KUCHT ..

RÝŽOVÁ OMELETA. ..

INGREDIENCE: 120g dlouhozrnné rýže, sůl, 220g šunky v celku, svazek petrželky, 8 vajec, ml. bílý pepř, ml. sl. Paprika, 4 lžíce oleje. Na ozdobu: hrst lístků salátu, 4 cherry rajčata.POSTUP PŘÍPRAVY: ...

Celý recept

ŠPAGETY S BAZALKOVÝM ..

INGREDIENCE: 500 g špaget, 2 dl šlehačky nebo tekuté smetany, 25 g másla, 1 snítka čerstvé bazalky, 1 stroužek česneku, sůl, pepř, muškátový ořech a strouhaný parmezán.POSTUP PŘÍPRAVY: V kastrolu rozp ...

Celý recept
 

Kategorie na xkuchtik.cz

Odběr novinek