SRBSKÉ ZELÍ

Právě se nacházíte: Home / RECEPTY / ZELENINA / 



INGREDIENCE: 500 g hlávkového zelí, 300 g vepřové krkovičky, 2 rajčata, 2 lžíce sterilované kapie, lžička směsi sušené petrželky a sušené celerové natě, sůl jíšku: l lžíce sádla, l lžíce mouky, špetka sladké papriky.

POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřové maso naporcujeme, osolíme, zalijeme vodou a asi půl hodiny dusíme. Mezitím nakrájíme zelí na hrubší nudličky, přidáme pokrájená rajčata a kapii, okořeníme sušenou natí a vše přidáme k masu. Znovu podlijeme a vaříme, až je maso měkké. Pak zahustíme jíškou, promícháme, dosolíme a ještě na mírném ohni povaříme.



SRBSKÉ ZELÍ SRBSKÉ ZELÍ



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 869 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz