SMAŽENÝ PÓREK V PETRŽELOVÉ STROUHANCE.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZELENINA / 




INGREDIENCE: 2 větší pórky, sůl, špetku pepře, 7 lžic oleje na smažení, 5 lžic strouhanky, 2 lžíce hladké mouky, 2 vejce, 2 lžíce sekané zelené petrželky, 800 g menších brambor, případně kmín.

POSTUP PŘÍPRAVY: Vejce rozklepneme na talířek a našleháme. Do dalšího talířku dáme jemně prosetou strouhanku a do třetího hladkou mouku. Celé pórky spaříme ve vařící vodě, necháme okapat a nakrájíme na silnější plátky. Osolíme, opepříme a obalíme postupně v hladké mouce, vejcích a strouhance smíchané ještě s jemně nasekanou zelenou petrželkou. Na pánvi rozpálíme olej a obalené kousky pórků v něm osmažíme z obou stran dozlatova. Oloupeme brambory a uvaříme je doměkka v osolené vodě, do které můžeme přidat také trochu celého kmínu. Slijeme je a podáváme k smaženému pórku v petrželkové strouhance.



SMAŽENÝ PÓREK V PETRŽELOVÉ STROUHANCE. SMAŽENÝ PÓREK V PETRŽELOVÉ STROUHANCE.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,89 | Hodnotilo: 386 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz