SÁRMY 2.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZELENINA / 




INGREDIENCE: Hlávka zelí, 500g rajčat, 1 kg mletého masa, 250g rýže, 2 vejce, cibule, 5 stroužků česneku, čubrica, sůl, ml. pepř, kmín, ml. červená paprika.

POSTUP PŘÍPRAVY: Rajčata pokrájíme, posolíme, rozvaříme, propasírujeme. Nemáme-li kysanou hlávku zelí, můžeme použit syrovou. Rozebereme celou hlávku na listy, dáme na chvíli povařit do vody s octem a solí. Potom listy od košťálu seřízneme, aby šly pěkně smotat. Z mletého masa, vejce, rýže, cibule, utřeného česneku a koření uděláme hmotu. Do každého listu dáme oválek masové hmoty, zamotáme, kraje zasuneme dovnitř. Zbytky zelí vložíme na dno hrnce, na ně poklademe sármy, zalijeme trochou vody a propasírovanou šťávu z rajčat. Vaříme mírně na přímém ohni asi hodinu.



SÁRMY 2. SÁRMY 2.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,92 | Hodnotilo: 576 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz