RYCHLÉ PATIZONOVÉ PYRÉ

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZELENINA / 




INGREDIENCE: 3/4 kg patizonu, 20 g cukru, 1/2 lžičky soli, l lžíce octa, stává z l citrónu, špetka tlučeného kmínu, 20 g másla. POSTUP PŘÍPRAVY: Patizon oloupeme, zbavíme jader, rozčtvrtíme a dáme vařit do slané vařící vody, do polévky nebo k bramborám. Měkký vyjmeme, necháme dobře odkapat potom jej vidličkou rozmačkáme. Přidáme dle chuti sůl, cukr, ocet, citrónovou šťávu, tlučený kmín a máslo. Necháme na kraji plotny prohřát, dbáme, aby se nepřepálilo máslo, a podáváme. Je-li po rozmačkání přebytek šťávy, slijeme ji. Podáváme s dietně upraveným vepřovým masem a bramborovými knedlíky. Můžeme i mírně zaprášit moukou a ještě krátce povařit.

RYCHLÉ PATIZONOVÉ PYRÉ RYCHLÉ PATIZONOVÉ PYRÉ



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,91 | Hodnotilo: 1011 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz