PÓREK ZAPEČENÝ S BRAMBORY A VEPŘOVÝM BŮČKEM

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZELENINA / 




INGREDIENCE: 500 g pórku, 500 g vařených oloupaných brambor, 50 g anglické slaniny, 100 g pečeného vepřového bůčku, 2 vejce, 1/4 l smetany, kousek másla, strouhanka, pepř, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěný pórek nakrájíme na špalíčky a podusíme v osolené vodě do poloměkka. Necháme okapat a mezitím dno máslem vymazané ohnivzdorné misky pokryjeme plátky vařených brambor. Ty posypeme kostičkami rozškvařené slaniny a na kostky pokrájeným pečeným vepřovým masem. Pak urovnáme vrstvu připraveného pórku. Nezapomínáme solit a pepřit. Vrstvy střídáme, nahoře musí být brambory. Pak pokrm zalijeme smetanou s rozmíchaným vejci. Povrch poklademe plátky másla a poprášíme strouhankou. Zapékáme v troubě.

PÓREK ZAPEČENÝ S BRAMBORY A VEPŘOVÝM BŮČKEM PÓREK ZAPEČENÝ S BRAMBORY A VEPŘOVÝM BŮČKEM



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,94 | Hodnotilo: 1008 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz