PLNĚNÝ LILEK (Jugoslávie).

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZELENINA / 




INGREDIENCE: 1 kg lilku, 200 g smetanového sýra, 100 g brynzy, 120g másla, podle chuti sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Lilky oloupeme (bude asi 30 % odpadu), v půli napřič překrojíme a povaříme v osolené vodě až změknou. Pak u jednotlivých kusů vydlabeme středy. Vymícháme 80 g másla, přidáme brynzu, smetanový sýr a středy z vyhloubených lilků. Ohnivzdornou misku dáme nahřát se zbytkem másla tak, aby se dobře rozpustilo. Mezitím půlky lilku naplníme připravenou směsí a klademe do ohnivzdorné misky a pečeme v troubě do červena. Vhodnou přílohou je bílý chléb.

PLNĚNÝ LILEK (Jugoslávie). PLNĚNÝ LILEK (Jugoslávie).



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,01 | Hodnotilo: 437 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz