PEČENÝ KVĚTÁK

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZELENINA / 




INGREDIENCE: l velký květák, sůl, 30 g tuku. Zásmažka: 30 g tuku, 20 g mouky, 1/8 l sladké smetany, trochu zelené petržele, 2 žloutky, 50 g šunky, 30 g sýra. POSTUP PŘÍPRAVY: Květák uvaříme ve slané vodě. Vodu použijeme na polévku. Vymastíme kastrůlek a květák do něho stejnoměrně rozložíme. V jiné nádobě připravíme jíšku, vmícháme sladkou smetanu a přidáme trochu zelené petrželky. Nakonec rozmícháme do omáčky žloutky, přidáme rozsekanou šunku, omáčku vlijeme do kastrůlku na květák a dáme do trouby péci. Před pečením můžeme posypat parmezánem.

PEČENÝ KVĚTÁK PEČENÝ KVĚTÁK



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,85 | Hodnotilo: 880 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz