PAPRIKOVÉ LUSKY NA RUMUNSKÝ ZPŮSOB.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZELENINA / 




INGREDIENCE: 500 g paprikových lusků, 7 vajec, 100 g tuku, 50 g cibule, sůl, mletý pepř.

POSTUP PŘÍPRAVY: Paprikové lusky zbavíme semen, spaříme osolenou vodou, ve studené vodě vychladíme a necháme odkapat. Na každou porci počítáme jeden velký nepoškozený paprikový lusk, u ostatních stáhneme slupky a nakrájíme je na nudličky. Na jedné třetině tuku osmahneme drobně krájenou cibulku do růžova, přidáme krájené paprikové lusky, osolíme, opepříme, zalijeme rozšlehanými vejci a za stálého míchání necháme ztuhnout. Touto nádivkou naplníme vybrané lusky, které na zbývajícím tuku s trochou vývaru nebo vody podusíme. Podáváme přelité vlastní mastnou šťávou.



PAPRIKOVÉ LUSKY NA RUMUNSKÝ ZPŮSOB. PAPRIKOVÉ LUSKY NA RUMUNSKÝ ZPŮSOB.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 641 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz