OKURKA SE ŠPENÁTOVOU NÁDIVKOU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZELENINA / 




INGREDIENCE: 2 silnější salátové okurky, 250g listového špenátu, sůl, pepř, 1 cibule, 4 lžíce oleje, 400g mletého masa, 1 lžičky citrónové kůry, 8 plátků anglické slaniny, 250 ml bílého vína, 125g rajčatového protlaku.

POSTUP PŘÍPRAVY: Okurky podélně rozkrojíme, vydlabeme jadérka a osolíme. Opereme listy špenátu, přelijeme je vroucí osolenou vodou a 2 min. blanšírujeme. Slijeme a drobně nasekáme. Cibuli nasekáme a osmáhneme ji na 2 lžících oleje. Přidáme mleté maso a opečeme ho. Ochutíme citrónovou kůrou. Vydlabané okurky naplníme masem se špenátem, poloviny přiklopíme k sobě a omotáme slaninou. Troubu rozehřejeme na 200°C. zbývajícím olejem vymastíme pekáček, vložíme do něj okurky, podlijeme vínem a 15 min. pečeme. Okurky vyjmeme a do šťávy nalijeme protlak. Povaříme

a dochutíme solí a pepřem.



OKURKA SE ŠPENÁTOVOU NÁDIVKOU. OKURKA SE ŠPENÁTOVOU NÁDIVKOU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,01 | Hodnotilo: 348 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz