KAPUSTOVÉ ZÁVITKY S VINNOU KLOBÁSOU A RAJČATOVÝM PROTLAKEM

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZELENINA / 




INGREDIENCE: l menší hlávka kapusty, 200 g vařeného hovězího masa, 200 g vinné klobásy, l cibule, l žemle, 2 lžíce oleje, vývar, strouhaný sýr, 2 stroužky česneku, 3 lžíce rajského protlaku, 50 g másla na vymazání, l vejce, trochu strouhanky, pepř, sůl, petrželka. POSTUP PŘÍPRAVY: Na oleji podusíme jemně nasekaný česnek a petrželku, pak přidáme vytlačenou vinnou klobásu a ve vývaru namočenou vymačkanou žemli. Opepříme, osolíme, spojíme vejcem a vmícháme drobné Kostičky vařeného hovězího masa. Vmícháme rajský protlak a směs zahustíme strouhankou. Kapustu opereme, rozebereme na listy, žebra opatrně naklepeme. Do připravených listů pak balíme masovou směs, závitky převážeme nití a srovnáme do máslem vymazané ohnivzdorné misky. V horké troubě zapečeme a na talířích sypeme strouhaným sýrem.

KAPUSTOVÉ ZÁVITKY S VINNOU KLOBÁSOU A RAJČATOVÝM PROTLAKEM KAPUSTOVÉ ZÁVITKY S VINNOU KLOBÁSOU A RAJČATOVÝM PROTLAKEM



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,15 | Hodnotilo: 1052 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz