KAPUSTA DUŠENÁ S HOUBAMI A VEJCI

Právě se nacházíte: Home / RECEPTY / ZELENINA / 



INGREDIENCE: 500 g kapusty, sůl, voda, 60 g másla, 50 g cibule, 150 g očištěných čerstvých hub (klouzky, křemenáče, kozáky, holubinky opěnky, čirůvky zelánky nebo houby ve směsi), mletý pepř a 4 vejce.

POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěnou a v osolené vodě uvařenou kapustu scedíme a nakrájíme na nudličky. V kastrole na rozehřátém másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na plátky nakrájené houby, osolíme, opepříme a asi 6 minut dusíme. K tomu pak přidáme nakrájenou kapustu, trochu vše osmažíme, nakonec přilijeme rozšlehaná vejce a pokrm mícháme tak dlouho, až vejce ztuhnou. Příloha: vařené brambory nebo chléb.



KAPUSTA DUŠENÁ S HOUBAMI A VEJCI KAPUSTA DUŠENÁ S HOUBAMI A VEJCI



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,85 | Hodnotilo: 740 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz