JÍDLO Z JEDNOHO HRNCE.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZELENINA / 




INGREDIENCE: 600g kedlubnů, 200g mrkve, 100g kořenové petržele, 500g brambor, 20g másla nebo tuku, 50g cibule, pepř, jeden a půl litru masového vývaru, sůl, 250g lámaných fazolí, fazolové lusky, kerblík, 4 párky, 1 svazek petržele.

POSTUP PŘÍPRAVY: Zeleninu a brambory oloupeme, opereme a nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme na jemné kostičky a podusíme v rozpáleném tuku. Přidáme brambory a zeleninu, 5 minut podusíme. Doplníme masovým vývarem a pod pokličkou necháme 10 minut povařit. Přidáme očištěné fazole spolu s kerblíkem, osolíme, okořeníme pepřem. Párky na plátky, necháme se směsí asi 5 minut povařit. Posypeme zelenou petrželkou.



JÍDLO Z JEDNOHO HRNCE. JÍDLO Z JEDNOHO HRNCE.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 454 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz